Vi søker økonomisjef

Vår økonomisjef med over 30 år ansiennitet og 20 år i dagens stilling som økonomisjef, går av med pensjon neste år. Derfor trenger vi et nytt klokt hode inn i Plasto og rollen som økonomisjef. Noe for deg?

Om Plasto:

Plasto er en solid Rauma-bedrift i stadig utvikling. Siden starten i 1955 har vi fokusert på å få mye ut av lite og finne muligheter i utfordringer.

Bedriften har gjennom flere år investert målrettet i forskning og utvikling og ansees som en ledende aktør i sin bransje. Som følge av dette har vi svært høy automasjongrad i våre produksjonsprosesser og kan veilede våre kunder til å ta de riktige valgene for både miljø og økonomi. Kundene vi jobber med er ledende innen sine markeder og har en stor spredning fra blant annet energi (olje/gass/hydrogen), til havbruk, elektronikk, bygg og møbel.  

I de siste årene har vi jobbet mye med å utvikle kunnskap om og erfaring med resirkulerte materialer. Målet er å ta en ledende posisjon innen bærekraftig plastproduksjon og  sirkulære verdikjeder.

Vi er engasjert i lokalmiljøet og tar sosialt ansvar. Vi støtter en rekke aktiviteter for barn og ungdom, er en av hovedsponsorene til Romsdalshallen og har i flere år vært sponsor for Norsk Fjellfestival og Raumarock.

Økonomisjef med stor påvirkning

Nå trenger vi altså en ny økonomisjef. Plasto er en solid bedrift med offensiv innstilling, som du kan være med å utvikle videre.

Hos oss er ikke økonomisjefen en person som kun sitter å følger med på balansen i regnskapet. Du får stor påvirkningskraft og kan forme din egen arbeidshverdag i stor grad.

Hvem er du?

Vi ønsker at du har relevant økonomisk utdanning og et klokt hode som kan ta gode valg sammen med oss i tiden fremover.

Økonomisjefens oppgaver:

●      Økonomifunksjon

●      Personal/HR

●      Lønn

●      Utvikle og effektivisere administrative prosesser

●      Inngå i ledergruppen

Høres dette ut som noe for deg?

For mer informasjon, kontakt Knut Johan Stenerud på mail [email protected] eller på tlf:  901 16 740.

Søknadsfrist: 31.08.2023.